Leave Your Message
Noi i ka olelo
ʻO SMARCAMP Rooftop Tent, ʻO ka hopena hope loa o waho e pale aku i ka lepo a me nā pōpoki

Nūhou

ʻO SMARCAMP Rooftop Tent, ʻO ka hopena hope loa o waho e pale aku i ka lepo a me nā pōpoki

2024-08-01

SMARCAMP hale hale lole.png

I ka wā hoʻomoana o waho a i ʻole ka hoʻomākaʻikaʻi ʻana i waho, he maʻi poʻo ke poʻo o ka lepo a me nā ʻōpala. Eia nō naʻe, ma ke ʻano he ala hou e hoʻomoana ai, hāʻawi nā hale lole SMARCAMP i ka hopena hope loa no ka poʻe hoihoi o waho.

 

ʻO ka mea mua, ʻo ka hoʻolālā ʻana o nā hale lole SMARCAMP rooftop e mālama i ka poʻe mai ka pilikia o ka wai ma ka honua. Pono e kūkulu ʻia nā hale lole kuʻuna ma luna o ka ʻāina a maʻalahi hoʻi e hoʻopili ʻia e ka lepo, ʻoiai ua kau pololei ʻia nā hale lole ma luna o ka hale o ke kaʻa, ma kahi mamao o ka wai a me ka ʻole o ka lepo, e ʻae ana i nā poʻe hoʻomoana e noho i ka pō i kahi maloʻo a maloʻo. kaiapuni oluolu.

 

ʻO ka lua, pale maikaʻi nā hale lole SMARCAMP i nā pōpoki. Ma muli o ka hoʻokomo ʻia ʻana ma luna o ka hale o ke kaʻa, ʻaʻole maʻalahi ka poʻe hoʻomoana i ka infestation insect ma ka honua, e ʻae iā lākou e hoʻomaha i kahi wahi palekana a maʻemaʻe me ka hopohopo ʻole e pili ana i nā makika a me nā mea ʻē aʻe.

 

Ma ke ʻano holoʻokoʻa, ʻo nā hale lole SMARCAMP ka hopena o waho e pale aku ai i ka lepo a me nā ʻōpala, e lawe mai i kahi ʻike hoʻomoana ʻoluʻolu a palekana i ka poʻe hoihoi o waho. ʻO kona ʻoluʻolu a me ka hōʻoluʻolu e hiki ai i nā poʻe ke leʻaleʻa i waho me ka ʻole o ka hopohopo e pili ana i ka lepo a me nā ʻōpala.

 

E kelepona iā mākou i kēia manawa!

E ʻoluʻolu ekāhea iā mā˚ou i kēlā me kēia manawa! Aia mākou e kōkua a makemake mākou e lohe mai iā ʻoe.

ADD: 3 Papa, No. 3 Factory, Minsheng 4th Road, Baoyuan Community, Shiyan Street, Baoan District, Shenzhen City

WhatsApp: 137 1524 8009

Kelepona: 0086 755 23591201

info@smarcamp.com

sales@smarcamp.com