Leave Your Message
Talosaga se Fa'amatalaga
SMARCAMP Rooftop Faleie, Atoatoa mo Tu'uaiga i fafo ma Faigafaiva

Tala Fou

SMARCAMP Rooftop Faleie, Atoatoa mo Tu'uaiga i fafo ma Faigafaiva

2024-07-25

Ata 1.png

 

I tuliga i fafo ma faigafaiva, o le filifilia o le nofoaga sa'o e taua tele. O faleie i luga o le taualuga, o se auala fou o tolauapiga, e maua ai le filifiliga sili ona lelei mo tagata tulimanu ma fagotaga.

 

Muamua, o le faʻaogaina o se faleie i luga o le fale e avea ai ma soa lelei mo le tulituliloaina ma le fagota. E le manaʻomia le faʻatulagaina poʻo le faʻatulagaina o se faleʻie, naʻo le faʻapipiʻi i luga o le taualuga o lau taavale ma e faigofie ona e fiafia i se siosiomaga moe lelei. E sefe ai le tele o le taimi ma le malosi mo tagata tulimanu ma tagata fagota, e mafai ai ona latou taulai atili i le fiafia o tulimanu ma fagotaga.

 

Lona lua, o le mafanafana o se fale'ie i luga o le fale o lona tosina atu foi lea. E masani lava ona faʻapipiʻiina i se faʻamaʻi faʻalelei ma mea e le susu e mafai ona puipuia lelei le matagi, timu ma le susu, e mafai ai e tagata faimalaga ona fiafia i le mafanafana o totonu o le fale i fafo. E le gata i lea, o le maualuga ma le vateatea o le faleie i luga o le fale e sili atu ona lagona e tagata le toʻa ma le mafanafana.

 

Ma le mea mulimuli, o fale'ie pito i luga o le fale e maua ai foi se siosiomaga e sili atu ona malupuipuia ma tumaoti. Pe a faʻatusatusa i tolauapiga poʻo faletalimalo, o faleie i luga o le fale e mafai ai e tagata suʻesuʻe ona fiafia i se siosiomaga saogalemu ma le malolo i totonu oa latou lava taʻavale e aunoa ma le faʻalavelaveina e le lalolagi i fafo, ma faia suʻesuʻega sili atu le saoloto ma le mafanafana.

 

I le aotelega, i le avea ai o se filifiliga lelei mo le tulituliloaina i fafo ma le fagota, e mafai e faleie taualuga ona fetaui ma manaʻoga o tagata suʻesuʻe e tusa ai ma le faʻaogagofie, faʻamafanafanaga, ma le saogalemu, e mafai ai ona latou maua se faʻalelei ma le fiafia i le taimi o latou tafaoga.

 

Fa'afeso'ota'i matou nei!

Lagona le saoloto efaafesootai matou soo se taimi! Ua matou i ai iinei e fesoasoani ma e fia faalogo mai ia te oe.

ADD: 3 Floor, Nu. 3 Factory, Minsheng 4th Road, Baoyuan Community, Shiyan Street, Baoan District, Shenzhen City

WhatsApp: 137 1524 8009

Telefoni:0086 755 23591201

info@smarcamp.com

sales@smarcamp.com